keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Onko turhautumiseen lääkitystä?

Pieni avautuminen teille kaikille näin aamutuimaan.

Bändihommien aikataulut menee aika hankaliksi järjestää, kun tyypeillä on hoidettavana työt, koulut ja muut "tärkeät" asiat. Siinä sivussa pitäisi kai vielä pitää bändin (monikossa joidenkin kohdalla) lisäksi yllä jonkinlaista yksityiselämääkin. Hip hurraa. Ja vuorotyöt tekevät tilanteesta tietenkin entistäkin mukavamman. 

Nyt ollaan sellaisessa tilanteessa, että ei tiedä koska pystytään edistymään viimeisten soolojen äänityksessä taikka treenien pitämisessä. Asioita tapahtuu toivottavasti kuluvan kuun aikana. Ehkä saadaan ikuisuusprojekti valmiiksi tässä kuukauden sisällä ja sitten voidaan keskittyä keikkoihin ja promoamiseen. Voisi kuulostaa jopa realistiselta ajatukselta. Oikeasti.

Tällä hetkellä kuitenkin tärkeää on, että saadaan treeni taas kunnolla käyntiin ja rakennettua muutaman biisin pidempi setti kuin aikaisemmin. Ellei nyt liian huonosti käy, niin kuulette siis uunituoreita biisejä reilun kuukauden päästä Heavy Cornerissa ja myös Rocktownissa kesäkuun alussa. Saattaapi olla että lääkitystä voi löytää myös jostain päin Suomea myöhemminkin kesällä. Who knows? I know. Not because I wanna but because I canna! wat?

Juu moro vaan

-Jani

Ei kommentteja: